TVXQ Changmin Umum Bakal Tamatkan Zaman Bujang

Changmin daripada kumpulan TVXQ umumkan bahawa beliau bakal mendirikan rumah tangga bersama teman wanitanya di dalam sebuah majlis tertutup pada 5 September ini.

Memetik laporan Soompi, Shim Changmin ataupun lebih dikenali sebagai Changmin daripada kumpulan terkenal TVXQ ini memaklumkan perkahwinannya menerusi laman komuniti peminat kumpulan tersebut.

“Ia bukan satu perkara yang saya boleh bercakap dengan mudah. Saya kini berasa lebih gemuruh apabila saya menulis setiap perkataan dalam surat ini.

Seperti yang para peminat sedia tahu, saya mempunyai sebuah hubungan yang baik bersama teman wanita di mana kami berdua saling mempercayai dan keputusan untuk menghabiskan sisa hidup bersama wanita ini datang secara semula jadi,” ujarnya menerusi sebuah surat tulisan tangan.

Sementara itu, syarikat naungan TVXQ iaitu SM Entertainment turut mengesahkan bahawa penyanyi itu bakal menamatkan zaman bujangnya pada 5 September ini.

Berikut merupakan kenyataan rasmi SM Entertainment, “Changmin bakal mendirikan rumah tangga bersama teman wanitanya pada 5 September ini.

Semua maklumat mengenai perkahwinan tersebut termasuk lokasi dan masa perkahwinan mereka adalah peribadi. Changmin juga akan meneruskan aktiviti yang lebih hebat pada masa hadapan sebagai seorang ahli TVXQ dan artis.”

Sementara itu, tinjauan kami di laman Twitter mendapati rata-rata warganet kelihatan teruja dengan pengumuman penyanyi tersebut:

Kepada para peminat Changmin khususnya Cassiopeia, apa pandangan anda mengenai berita ini? Tahniah diucapkan kepada pasangan tersebut! Anda boleh baca kenyataan penuh itu di sini.

Untuk membaca lebih banyak artikel berkaitan selebriti antarabangsa, anda boleh klik pada pautan di bawah:

Sumber:

Artikel Lain Untuk Di Baca