“Takut Gersang Seumur Hidup,” Wanita Ini Nasihat Kaum Hawa Untuk ‘Intai’ Dahulu Bakal Suami

Ahli keluarga mahupun saudara-mara selalunya akan memberikan nasihat kepada bakal pengantin supaya mencari pasangan yang baik budi pekerti dan boleh bertanggungjawab. Wanita ini juga mempunyai nasihatnya yang tersendiri kepada kaum hawa yang ingin mendirikan rumah tangga.

Menurut seorang pengguna Twitter, dia menasihatkan agar kaum wanita mengintai dahulu kemaluan bakal suami sebelum majlis akad nikah, jika tidak, mungkin nafkah batin tidak dapat dipenuhi.

“Lagi parah dapat yang macam porn lelaki Jepun, baik kahwin dengan dildo sahajalah, sis,” ujar wanita itu.

Dia memanggil sesi mengintai kemaluan bakal lelaki itu sebagai ‘dick ta’aruf’, di mana ia merupakan sesi berkenalan dengan kemaluan lelaki.

Alasannya, tidak mungkin kaum lelaki sahaja yang harus melihat wajah isteri sebelum berkahwin. Bagi pemilik akaun Twitter ini, perempuan juga boleh membuat kajian sendiri kerana tidak mahu berasa kecewa selepas berkahwin.

Ekoran daripada nasihat wanita tersebut, beberapa warganet telah meluahkan rasa tidak setuju dengan nasihatnya.
Tetapi, ada juga yang menyokong nasihat tersebut memandangkan statistik penceraian menunjukkan ramai wanita bercerai disebabkan tidak mendapat nafkah batin yang mencukupi.Jadi, apa pendapat anda semua?

Sumber:

Artikel Lain Untuk Di Baca