Promosi Lejen Press x #Mycybersale2018

Jualan dalam talian terbesar, #Mycybersale 2018 kembali lagi buat tahun kelima dengan tema ‘Memandu Pertumbuhan Semua Saluran e-Dagang’.

Bagi yang masih belum tahu mengenai  #Mycybersale, ia merupakan jualan dalam talian terbesar yang menghimpunkan pelbagai jenama dan pilihan produk daripada beribu-ribu syarikat antaranya Lazada, 11Street, Uniqlo, Watsons dan banyak lagi. Jika anda merupakan salah seorang kaki shopping online, pastinya anda tidak mahu melepaskan peluang keemasan ini!

Apa itu #Mycybersale?

#Mycybersale yang mula dilancarkan pada tahun 2014 merupakan salah satu inisiatif dari pihak Perbadanan Ekonomi Digital Malaysia (MDEC) bagi meningkatkan industri e-commerce di Malaysia. Pada tahun 2014, #Mycybersale telah diadakan buat kali pertama dan berjaya mencatatkan transaksi online sehingga 67 juta dalam masa tiga hari sahaja.

Buat peminat buku-buku terbitan Lejen Press, ini merupakan peluang anda untuk mendapatkan harga istimewa bagi judul buku terpilih. Jangan lepaskan peluang untuk promo 1 buku untuk RM3.90 dan #7Lejen7Buku untuk RM98. Selain itu, tiada caj penghantaran dikenakan bagi setiap transaksi pembelian melebihi RM100.

 

Tempoh promosi Lejen x Mycybersale bermula dari 3 September hingga 7 September 2018. Promosi Lejen x Mycybersale ini hanya sah sekiranya anda melakukan pembelian melalui pautan ini. 

Jadi, tunggu apa lagi? Nikmati nilai diskaun hebat hanya di #Mycybersale 2018. Happy shopping!

 

Sumber: Tengkubutang

Artikel Lain Untuk Di Baca