Ini Sebab Kenapa Katil Kucing Kayu Pine Rekaan Lakar & Reka Ini Pilihan Terbaik Untuk Kucing Anda

Bagi anda yang tidak tahu, kucing mempunyai waktu tidur lebih kurang 15 jam sehari dan ada juga kucing yang boleh tidur sehingga 20 jam sehari dalam tempoh 24 jam. Namun begitu, kucing yang lebih berusia akan tidur dalam tempoh waktu yang lebih lama berbanding kucing biasa.

Tidur dapat membantu kucing untuk menjimatkan tenaga antara waktu makannya kerana kucing sebenarnya memiliki perilaku seperti harimau. Mereka menghabiskan waktu untuk berlari serta memburu mangsa walaupun telah menjadi haiwan peliharaan di rumah. Oleh itu, penting untuk memastikan kucing anda mendapat tidur yang cukup dan selesa agar mereka dapat menyimpan tenaga.

Katil kucing kayu pine di Lakar & Reka adalah pilihan yang terbaik untuk kucing anda

Sumber: Instagram Lakar & Reka

Lakar & Reka adalah sebuah perniagaan di Lembah Klang yang menjual rak dan dekorasi hiasan di rumah berasaskan kayu pine import dari Sweden dan USA. Apa yang membezakan katil kucing kayu pine di Lakar & Reka berbanding katil-katil kucing yang lain adalah rekaannya yang elegan dan kualitinya yang kukuh serta tahan lama. Ia sangat berpatutan dengan harga yang mereka tawarkan.

Selain itu, ketinggian dan keluasan katil kucing di Lakar & Reka adalah 100% direka khas mengikut saiz kucing kesayangan anda. Kebanyakan pencinta kucing memilih untuk mendapatkan sangkar kucing daripada kedai haiwan, namun rekaan katil kucing daripada Lakar & Reka memberikan alternatif yang lebih baik daripada apa yang anda bayangkan.

Terdapat 5 rekaan katil kucing yang dijamin akan memberikan keselesaan dan keseronokan untuk kucing anda iaitu:

1. Catri

2. Catri X

3. Kuchri

4. Kuchri X

5. Kucatri X

6. Meori

Buat masa ini, sebarang pertanyaan atau pembelian katil kucing kayu pine ini boleh dibuat menerusi:

1. Instagram: https://www.instagram.com/lakardanreka/

2. Facebook: https://www.facebook.com/Lakar-Reka-625615464740415

3. Website Lakardanreka: https://lakardanreka.maynuu.com/

Terdapat 2 cara pembelian yang ditawarkan oleh Lakar & Reka iaitu:

1. Self pick up di SS15 Subang Jaya

2. Penghantaran terus ke rumah dalam kawasan Lembah Klang dengan servis penghantaran Lalamove.

Hiasi rumah anda dengan rak/perabot kayu pine di Lakar & Reka

Sumber: Instagram Lakar & Reka

Selain daripada katil kucing kayu pine, Lakar & Reka turut menawarkan rak/perabot kayu pine untuk dekorasi hiasan rumah anda. Berikut adalah antara rekaan yang mereka tawarkan:

1. Rak kayu pine ‘Amari’

2. Rak kayu pine ‘Tritori’

3. Rak kayu pine ‘Hexori’

Untuk anda yang tinggal di sekitar Lembah Klang, anda disarankan untuk membuat temu janji terlebih dahulu sebelum datang ke showroom mereka di SS 15 Subang Jaya memandangkan stok setiap rekaan adalah terhad.

Oleh itu, jika anda berminat untuk mendapatkan tempat tidur yang lebih selesa untuk kucing kesayangan anda ataupun dekorasi untuk hiasan rumah anda, hubungi Lakar & Reka di website ini. Untuk maklumat lanjut mengenai Lakar & Reka, anda boleh pergi ke laman Facebook atau Instagram mereka.

Untuk baca lebih banyak artikel berkaitan, anda boleh klik pada pautan di bawah:

Artikel Lain Untuk Di Baca