Iklan Terpapar Di Menara TSLaw, Elrah Exclusive Setaraf Jenama Dunia

Jenama pakaian tempatan popular, Elrah Exclusive mencipta sejarah tersendiri apabila iklan baju rayanya secara eksklusif menghiasi papan iklan elektronik gergasi di dinding menara bangunan TSLaw sejak 15 Mac lalu.

Sumber: Harian Metro

Malah, jenama tempatan itu telah menghiasi sudut iklan lokasi berkenaan yang selama ini didominasi jenama antarabangsa seperti Louis Vuitton, Gucci dan sebagainya.

Projek mega iklan berkenaan yang terpampang setiap malam dari jam 8 hingga 12 tengah malam selama tempoh lebih kurang dua bulan itu dianggarkan menelan belanja jutaan ringgit.

Iklan raya itu turut memaparkan dirinya selain wajah popular seperti Meerqeen, Khai Bahar, Ben Amir serta pelakon drama Project: High Council, Amir Ahnaff, Hazeeq Deen dan Fadhli Masoot. Tak ketinggalan dua bintang TikTok popular, Aabias dan Wan Chai.

Sumber: Instagram @elrahexclusive

Pengasas jenama itu, Mohd Hilmi Che Azman atau mesra dengan panggilan El Azman berkata, pihaknya optimis dengan usaha dilakukan.

“Saya bangga dan puas jenama Elrah Exclusive terpampang di papan iklan elektronik gergasi itu. Semuanya tak mustahil dan menjadi catatan manis dalam perjalanan mengukuhkan jenama ini sejak 2014.

“Idea untuk meletakkan jenama Elrah di bangunan seperti itu terdetik ketika saya melancong di luar negara. Alhamdulillah kini jenama tempatan seperti Elrah Exclusive juga mampu bersaing dan buat pemasaran setanding jenama antarabangsa,” katanya.

Untuk pengetahuan, jenama popular ini bukan hanya di Malaysia malahan di luar negara. Elrah Exclusive mempunyai 29 cawangan di Thailand, dua cawangan Brunei dan dua cawangan di Indonesia. Secara keseluruhan juga kita mempunyai lebih 10,000 ejen di seluruh negara,

Jenama ini antara yang terus menaikkan martabat pakaian tradisional yang juga pakaian islamik seperti Baju Melayu, jubah dan kurta di persada Malaysia dan Asia khususnya.

Dijual dari serendah RM50 untuk kurta sehingga RM189 (baju Melayu), jenama berdaftar di bawah Elrah Trading Sdn Bhd ini meneruskan survival hingga kini.

Pemilik jenama terkenal ini menyasarkan tahun ini dapat mendapat keuntungan jualan sebanyak 250 juta setahun.

Untuk membaca artikel berkaitan, anda boleh klik pautan di bawah:

Sumber:

Artikel Lain Untuk Di Baca