Gambar Tersebar, Emma Maembong Tampil Mohon Maaf

Semalam dunia hiburan dikejutkan dengan foto tidak bertudung seorang pelakon iaitu Emma Maembong yang telah tular di media sosial. Foto tersebut juga memaparkan Emma Maembong bersama seorang lelaki yang dikenali sebagai Syed Abdullah iaitu abang kepada Syed Saddiq, Mentari Belia dan Sukan.

Namun, Emma atau nama sebenarnya, Fatimah Rohani Ismail, 27, mengakui semua itu berpunca daripada dirinya yang lalai dan berharap agar peminat bersedia memaafkan kesilapannya.

Di bawah merupakan kenyataan memohon maaf yang telah dimuat naik oleh beliau melalui akaun Instagram miliknya:

Bagaimanapun, ia telah mendapat perhatian netizen di Twitter yang masing-masing memberi pelbagai respon mengenai isu yang berlaku. Di bawah merupakan respon yang telah ditulis oleh netizen melalui akaun Twitter:

Namun, mengenai isu yang mengatakan wanita yang berada di celah kangkang lelaki terbabit adalah seperti Emma Maembong. Tetapi, beliau menafikan gambar yang tular di media sosial itu bukan dia.

Kredit: Mstar

“Ya betullah tu. Manusia sentiasa buat silap. I am sorry, tapi gambar dalam bilik tu bukan, rambut pun tak sama. Sorry again. Saya tak tahu kenapa mereka gabungkan gambar dalam bilik itu kerana ia bukan saya,” ujar Emma Maembong kepada Mstar Online.

Difahamkan, gambar Emma Maembong yang kini berhijab bersama jejaka itu dirakamkan kira-kira seminggu yang lalu. Selain itu, Emma sebelum ini dikatakan menjalin hubungan mesra dengan jejaka berusia 30 tahun itu apabila memuat naik gambar bersama ketika bercuti di Dubai pada 19 Januari lalu.

Sumber: Berita Harian, Mstar

Artikel Lain Untuk Di Baca