“Baru 2 Minit Dah ‘Game Over'”, Datin Ini Kongsi Kisah Penceraiannya Akibat Suami Tak Tahan Lama

Peningkatan kes penceraian dalam kalangan masyarakat kita menjadikan ramai yang menganggap perkahwinan itu ibarat satu perjudian. Percaya atau tidak, salah satu punca utama perkahwinan menemui titik noktah adalah kerana si suami tidak mampu memuaskan isteri di kamar tidur.

Begitulah yang terjadi kepada Datin B (bukan nama sebenar) di mana beliau memilih untuk memfailkan penceraian kepada suaminya atas sebab nafkah batinnya tidak dilunaskan lelaki itu. Cerita Datin B, meskipun Datuk A (bukan nama sebenar) mampu menanggung segala keperluannya daripada segi zahir, namun batinnya terseksa.

“Bercerai sebab suami tak tahan lama, bunyinya memang macam tidak masuk akal tetapi itulah hakikatnya. Saya dah tak tahan lagi. Baru dua minit dah ‘game overโ€™,” luah Datin B.

Namun begitu, Datin B bagaimanapun memilih untuk menjaga aib suaminya dan memfailkan penceraian atas sebab tidak bersefahaman.

“Walaupun pada hakikatnya saya bercerai sebab tak pernah ‘puas’, saya memberitahu mahkamah yang kami tidak bersefahaman. Seburuk mana pun seseorang itu, aib mereka kita kena jaga,” kata Datin B.

Demi menjaga nama baik pasangan, Datin B sanggup menggadaikan kebahagaiannya dan merana selama 23 tahun. Pada mulanya, Datin B cuba untuk menerima kekurangan suaminya yang selalu ‘tewas’ awal itu. Walau bagaimanapun, lama-kelamaan perkara tersebut menjadikan emosinya terseksa dan beliau tidak lagi gembira dengan mahligai yang dibina bersama Datuk A itu.

“Buat apa nak gadaikan kebahagiaan sendiri demi jaga hati orang lain? Dalam hidup ini, kita kena letak diri kita first sebelum orang lain,” kata Datin B.

Tambah Datin B lagi, kedua-dua individu mestilah memainkan peranan dalam perkahwinan. Jika seorang sahaja yang melaksanakan tanggungjawabnya (zahir dan batin), di manakah keadilan buat seorang lagi?

Isu bercerai atas sebab suami tidak tahan lama ini memang jarang sekali dibincangkan dalam kalangan masyarakat. Malah, majoriti lelaki juga susah untuk menerima hakikat ini kerana kaum Adam memang sangat terkenal dengan sifat ego mereka. Meskipun mereka sedar yang mereka tidak mampu ‘memuaskan’ isteri, mereka tidak akan mengakui perkara itu apatah lagi mencari jalan penyelesaian.

Sebenarnya, masalah tidak tahan lama ketika bersama isteri ini boleh ditangani. Salah satu ikhtiar yang boleh diambil mereka yang mengalami masalah ini adalah dengan mencuba Madu Power keluaran Bani’s Empire.

Apa itu Madu Power?

Madu Power merupakan campuran 15 bahan semula jadi termasuklah madu, oat, estrak labu, ginseng, royal jelly dan juga tribulus terrestris yang mampu meningkatkan prestasi anda di kamar dan bikin isteri ‘meraung’ kepuasan.

Produk yang diasaskan oleh Datin Nurabani Yusuf ini bebas daripada segala bahan larangan seperti sildenafil serta tadalafil yang boleh mendatangkan kesan buruk kepada kesihatan. Malah, Madu Power juga mendapat kelulusan KKM. Dalam erti kata lain, ia dapat diibaratkan seperti ubat kuat tetapi tanpa sebarang bahan kimia yang boleh memberikan kesan buruk kepada kesihatan dalam jangka masa panjang.

Bagaimana boleh terhasilnya Madu Power?

View this post on Instagram

๐— ๐—ฎ๐˜€๐—ฎ๐—น๐—ฎ๐—ต ๐—ธ๐—ฒ๐—ฏ๐—ฎ๐—ป๐˜†๐—ฎ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—ผ๐—ฟ๐—ด ๐—น๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐—ธ๐—ถ ๐˜€๐—ฒ๐—ธ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฟ๐˜‚ ๐Ÿฎ-๐Ÿฏ ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ถ๐˜ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ต ๐—ฝ๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐˜‚๐˜๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ ๐—ฃ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜€๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ต ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฟ๐˜‚ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฑ๐˜‚๐—ฎ ๐˜๐—ถ๐—ด๐—ฎ ๐—ธ๐—ฎ๐—น๐—ถ ๐—ต๐—ฎ๐˜†๐˜‚๐—ป ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐˜€ ๐—š๐—”๐— ๐—˜ ๐—ข๐—ฉ๐—˜๐—ฅ..๐—ฆ๐˜‚๐—ป๐—ด๐—ด๐˜‚๐—ต ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ฐ๐—ฒ๐˜„๐—ฎ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ ๐—ก๐—ฎ๐—ธ ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐˜‚๐—ฏ๐—ฎ๐˜ ๐—ธ๐˜‚๐—ฎ๐˜, ๐˜๐—ฎ๐—ธ๐˜‚๐˜ ๐˜€๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ณ๐—ณ๐—ฒ๐—ฐ๐˜… ๐—ต๐—ฎ๐—ฑ๐—ผ๐—ถ, ๐—บ๐—ฎ๐˜€๐—ฎ๐—น๐—ฎ๐—ต ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐˜‚๐—น.. . Jangan sampai bini komplen pulak..malu abang..lagi teruk kalau bini cari lain..Minta jauhโŒโŒโŒโŒ . #datinmadu ikhlas nak bantu KAUM LELAKI yang ada masalah PANCUT AWAL CEPAT TEWAS.PENAWAR Khas utk suami2 di luar sana.. . โœ…โœ…โœ…โœ… Madu Herba LULUS KKM sebagai penjagaan aset anda secara semulajadi. Diformulasikan drpd 15 bahan semulajadi untuk penjagaan dalaman aset lelaki agar dpt mengekalkan prestasi yg optimum sekaligus membuatkan isteri anda tidur sambil tersenyumโ—๏ธ

A post shared by Datin Nurabani (@datin_nurabani) on

Datin Nurabani sangat mengambil berat tentang kes-kes penceraian kerana beliau tidak mahu melihat keruntuhan rumah tangga berlaku disebabkan masalah tidak tahan lama ini. Masalah kecundang awal di kamar ini mungkin dianggap remeh oleh segelintir pihak tetapi impaknya sangat besar. Mereka yang pernah melaluinya sahaja yang tahu bagaimana azabnya ia.

Kisah yang menimpa Datin B sampai ke telinga Datin Nurabani dan kesengsaraan wanita itu membuatkan beliau terpanggil untuk mencari jalan penyelesaian terhadap permasalahan ini. Rasa simpati yang mendalam terhadap apa yang menimpa Datin B itu membuatkan Datin Nurabani tekad untuk bangun dan melakukan sesuatu.

Bertitik tolak dari situlah Datin Nurabani mula merantau ke seluruh pelosok dunia dengan niat untuk meletakkan titik noktah terhadap kes penceraian akibat masalah tidak tahan lama.

Bermula dari tahun 2013, Datin Nurabani merantau dan terus merantau dari satu tempat ke satu tempat bersama dengan satu hajat dalam genggaman iaitu mencari solusi kepada masalah tidak tahan lama.

Pada tahun 2016, Datin Nurabani akhirnya menemui apa yang dicari-cari selama ini. Kota Istanbul menjadi saksi bermulanya kisah Madu Power yang merupakan jawapan kepada impian Datin Nurabani.

Madu Power kemudiannya mula dijual secara meluas kepada orang ramai pada tahun 2018 selepas mendapat kelulusan KKM. Niat murni Datin Nurabani untuk membela nasib wanita-wanita seperti Datin B akhirnya menjadi realiti dengan adanya Madu Power.

Kelebihan Madu Power

Selain mampu membuatkan lelaki tahan lama, Madu Power juga mempunyai banyak kelebihan lain untuk kesihatan. Malah, ia juga boleh diambil oleh para wanita di luar sana dan bukannya dikhaskan untuk lelaki semata-mata.

Antara kelebihan Madu Power adalah ia boleh membekalkan tenaga sepanjang hari. Jadi, sekiranya badan anda sering berasa lesu, anda wajib cuba produk ini. Selain itu, ia juga berupaya untuk melancarkan pengaliran darah.

Mereka yang menghidapi penyakit kencing manis dan darah tinggi serta kolestrol tinggi juga patut cuba amalkan Madu Power kerana nutrisi yang ada di dalam produk ini mampu membuatkan anda ucap selamat tinggal kepada segala ubatan yang anda terpaksa ambil sebelum ini.

Masih waswas untuk cuba produk ini? Berikut kami kongsikan testimoni pengguna yang mengamalkan Madu Power untuk buktikan yang claim di atas bukanlah sekadar omongan kosong semata-mata:

Datin Nurabani keluarkan produk ini bukan sekadar untuk berniaga tetapi niat utama beliau adalah untuk membantu orang ramai supaya tidak mengalami nasib seperti Datin B.

Anda tidak perlu ragu-ragu untuk mencuba Madu Power kerana Datin Nurabani merupakan seorang yang sangat komited dalam memastikan produk keluaran beliau dapat memberikan manfaat seperti yang dijanjikan.

Untuk maklumat lanjut tentang Madu Power, anda boleh kunjungi laman Instagram dan Facebook Datin Nurabani serta Instagram dan Facebook Madu Power. Sebarang pertanyaan mengenai Madu Power juga boleh dibuat menerusi WhatsApp ke 010-9499665.

Artikel Lain Untuk Di Baca